Saturday 24 November 2012

De ce am creat acest blog


Din experienta pot sa spun ca atunci cand ajungi intr-o tara noua totul pare pe dos.  Nu neaparat pentru ca ar fi, ci pentru ca am fost obisnuiti cu un alt haos cu a carui logica ne-am deprins.

Accesul la informatie e bine pus la punct in UK, trebuie doar sa stii unde sa cauti. Dar ce ne facem cu acei care nu stiu boaba de engleza sau care nu sunt familiarizati cu internetul sau  calculatorul? Stiu oameni care dupa 10 ani aici nu stiu sa isi ia un bilet de avion online sau sa fi invatat mai mult de acea broken English de santier. Si astfel fie informatiiile nu ajung la ei, fie sunt fortati sa plateasca pentru a le obtine.

Asadar, pornind de la primii pasi, am sa incerc sa trec prin toate etapele prin care nou-venitii au sa treaca si sa pun cap la cap informatiile de care ei au nevoie. De semenea, am sa tratez anumite topicuri care ar fi de interes pentru cei stabiliti in UK sau pur si simplu subiecte care mi se par mie demne de mentionat.

Mai trebuie spus ca toate comentariile si articolele sunt doar parerile mele si se poate sa nu fie 100% corecte, intrucat se baseaza pe experientele si cunostintele mele. Pentru o cercetare mai in amanunt, e recomandat consultarea sursei oficiale.

Si acum, la drum...

No comments:

Post a Comment